In de handtas van Lesley-Ann Poppe: "Ik kan er geen afscheid van nemen!"

Print
Neem een kijkje in de handtas van een vrouw en je weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. En laat dat nu exact hetgeen zijn dat we de komende weken gaan doen. Zes BV's gooien letterlijk hun ziel op tafel en laten ons meekijken naar de inhoud van hun favoriete arm candy. Lesley-Ann Poppe bereidt zich - as we speak - voor op haar grote moment, maar liet ons toch een kijkje nemen in haar Chanel.

Lesley-Ann Poppe geeft dit weekend haar jawoord - hoeraatjes kakaatjes - aan haar grote liefde Kevin Lebreton. In Las Vegas dan nog! En als we een gok mogen doen, dan is haar dierbare vriend Chanel waarschijnlijk ook van de partij. "Ik heb keiveel sjakosjen in mijn kast liggen, maar ik kan geen afscheid nemen van deze Chanel." Maak je geen zorgen Lesley-Ann. Wij zouden een Chanel-handtas ook niet snel loslaten.

Maar wat sleur je nu allemaal mee in een handtas van een slordige 3000 euro? Polaroids met een vriendin, vergeten sleutelkaarten van hotels, Dafalgan en wenskaartjes van studenten. Je weet wel, de hoogstnoodzakelijke dingen. ;) Maar hé, wij oordelen niet! Sommigen zeulen wel Tabasco mee in hun handtas. Niet, Charlotte Leysen? 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video