5 redenen waarom jij Paradise City zeker niet wilt missen

Print
5 redenen waarom jij Paradise City zeker niet wilt missen

Foto: Photonews

Een dansje placeren op de geweldige beats van enkele topDJ's? Dat kan deze zomer op heel wat festivals in België! Maar er is er eentje die veel meer is dan muziek alleen. Eentje die je dus zeker niet mag missen! En dat zeggen we niet alleen omdat wij er zelf zullen zijn, maar omdat het écht de moeite wordt! Lees maar:

ECOLOGISCH VERANTWOORD

Paradise City kunnen we gerust het 'groenste festival' van België noemen. Met zijn duurzame karakter stelt het festival namelijk alles in het werk om zijn ecologische voetafdruk tot een absoluut minimum te beperken. Hun initiatieven zijn o.a.: het gebruik van groene energie, het minimaliseren van afval, het voorzien van ecologisch verantwoorde catering, geen drank- of foodtickets (alles betaal je met je festivalbandje), ecologische toiletten etc. 

Hiernaast voorziet de organisatie voor elke kampeerder een gratis 'Kartent'. Dit is een kartonnen tent die -like deuh- waterdicht is. Na het festival wordt deze volledig gerecycleerd! WOW! Natuurlijk mag je nog steeds je eigen tent meenemen. Alleen ben je verplicht deze terug mee naar huis te nemen -ook like deuh-. 

TOPDJ'S

Je benen losgooien tot in de vroege uurtjes kan op de muziek van o.a. John Talabot, Acid Pauli, Andhim, Audion, Jan Blomqvist & Band, Kornél Kovács, N'TO, Recontie, Âme en John Talabot.

De drie podia staan op je te wachten!

CHARMANTE LOCATIE

Wonen in de tuin van een kasteel? YES, sommige dromen worden echt waar! -Al is het maar voor drie dagen en al willen wij ook wel eens in dat kasteel slapen, hihi!-

Het muziekfestival Paradise City vindt plaats aan het kasteel van Perk in Steenokkerzeel. Een romantische setting, zo lijkt ons. Ook romantische jongens daar? Let's hope so! 

JANITV PRESENT

Last but not least: WIJ ZIJN ER OOK! En we brengen een heel bijzondere 'special guest' met ons mee...

Kom dus zeker meegenieten van vrijdag 23 juni tot zondag 25 juni 2017!

Meer info vinden jullie hier!

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video