Hubba hubba! Deze 15 grappige bedspelletjes zorgen voor spannende seks

Print
Hubba hubba! Deze 15 grappige bedspelletjes zorgen voor spannende seks

Foto: Shutterstock

Zegt de term 'balcuzzi' jou nog niets? Dan brengt Ilse Nackaerts daar met haar boek 'Spannende Seks' meteen verandering in. Geen technische uitleg of seksuele voorlichting, maar 700 uitdagingen om jouw seksleven een ferme boost te geven. Humoristische én stomende avonden verzekerd! Wij maakten alvast een selectie:

BALCUZZI

Een mini-jacuzzi voor je ballen, zo kun je het ook wel noemen. Maar wel eentje dat je zelf maakt! Het gaat zo: terwijl je partner zijn teelballen in een bakje met warm water laat zakken, creëer jij bubbels door op een rietje te blazen. Hetzelfde effect krijg je wanneer je jouw mond vult met water en gorgelt terwijl hij zijn teelballen in je mond laat zakken. 

AMFIBIE

Maak je tong droog met een handdoek of zakdoek en verras je partner met een bijzondere kus. Jullie kunnen ook allebei jullie tong droog maken voor een heel apart gevoel.

ELEKTRISCHE SCHOK 

Wrijf allebei heel hard met je sokken of kousen over het tapijt, en breng dan langzaam je lippen naar elkaar toe. Als jullie hard genoeg over het tapijt gewreven hebben, zullen jullie een kleine elektrische schok voelen als jullie lippen elkaar bijna raken.

NEURIËN

Wanneer je neuriet terwijl je jouw lief oraal aan het bevredigen bent, begint je mond net zo te vibreren als sommige seksspeeltjes. Lage tonen zorgen voor tragere vibraties, hoge voor snellere. Elke keer je van toon verandert, ervaart hij dus een ander gevoel. 

AFSTANDSBEDIENING

Een avondje gezellig televisiekijken? Het boek 'Spannende Seks' voegt er nog wat extra gezelligheid aan toe. Wat dacht je van de afstandsbediening als seksspeeltje? Wrijf met de (afgeronde) bovenkant over haar schaamstreek, heen en weer of in cirkelvormige bewegingen. *Wij raken nooit nog iemand anders zijn TV-bakje aan!*

HUISHOUDFOLIE

Blinddoek je partner, neem een stuk huishoudfolie en houd de folie tussen jullie monden terwijl jullie kussen. Het is een heel apart gevoel om de tong van je partner te voelen maar niet te proeven. 

DONKERE LIPPENSTIFT

Breng, net voor je op hem gaat zitten, wat donkere lippenstift aan op zijn geslachtsdelen. Op deze manier kan hij achteraf zien waar jij allemaal geweest bent.

DRINKRIETJE

Scoor ergens een klein rietje zoals je bijvoorbeeld bij een brikje fristi krijgt (Of knip een groot rietje in twee). Wanneer jullie aan de intieme daad willen beginnen, kun je even door het rietje blazen op haar clitrois. Wissel af met wat mondwerk. Heel veel vrouwen vinden dat geweldig ...

BUBBELWATER

Neem een stevige slok spuitwater, maar slik niet door. Houd het water in je mond, terwijl je langzaam langs zijn lichaam naar beneden glijdt. Trakteer zijn eikel op wat bubbels en houd je lippen strak op elkaar, zodat het sprankelende water zijn werk kan doen. De zenuwuiteinden in de eikel zullen aangenaam verrast reageren op de bubbels. De meeste mannen vinden dit een heel plezierige gewaarwording.

ANANAS

Gebruik het lichaam van je partner als bord om van te eten: gebruik de borst voor het voorgerecht en de buik voor het hoofdgerecht. Het dessert wordt nog wat lager opgediend. Wedden dat die happy ending vanzelf komt? 

MUNT

Gebruik een cooling glijmiddel of orgasmegel waar menthol aan is toegevoegd. Het tintelende gevoel van munt zorgt namelijk voor een extra aangename sensatie.

AUSTRALISCH MOND- EN TONGWERK

Je lief opwinden door hem te verrassen met heerlijke tongstrelingen. Begin met een zacht likje in zijn hals, zak dan langzaam naar beneden en ga vervolgens terug naar boven. Herhaal dit, maar stop telkens iets dichter bij zijn intieme zone. Telkens wanneer je zijn mond bereikt, mag je hem ook even sensueel zoenen. Op deze manier duurt het ongeveer een kwartier voor je de zone van de geslachtsdelen hebt bereikt. Dit wordt het ‘Australische voorspel’ genoemd.

BALLETJE-BALLETJE

Een seksspeeltje dat vaak wordt gebruikt, is een ‘ball-stretcher’. Dat is een metalen ring die, net onder de basis van de penis, om het scrotum wordt aangebracht. Hierdoor wordt de bloedtoevoer naar de teelballen gedeeltelijk afgesneden. Een groot deel van de mannen beleven hierdoor een intenser orgasme. Maar pas op: een ball-stretcher is een speeltje waar je als man aan moet wennen. De eerste keer zul je de druk niet langer dan vijftien minuten kunnen verdragen

BASKETBAL

Wist je dat je heel leuke standjes kunt uitvoeren met een strand- of basketbal? Ga op je buik op de bal liggen, spreid je benen, en laat je armen voor je of naast je lichaam hangen. Balanceer als het ware op de bal. Je partner knielt achter je neer en gaat languit op jou liggen. Zo penetreert hij je langs achteren. Omdat je heupen door de bal omhoog worden getild, raakt zijn penis je g-plek met extra druk. Dit standje kun je makkelijk thuis, maar ook in de tuin of op het strand, uitproberen.

PEPER

Strooi zonder dat jouw lief het weet wat peper op je tong en verras hem/haar met een vurige kus.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video