#Beyonceinlabor: zijn Yellow Ivy en Red Ivy al geboren?

Print
#Beyonceinlabor: zijn Yellow Ivy en Red Ivy al geboren?

Foto: Instagram Beyoncé

De Beyhive is going wild! Sinds Queen B bij een ziekenhuis is gespot, staat de social media niet meer stil. De hashtag '#Beyonceinlabor' vliegt van het ene profiel naar het andere. We kunnen dit dan ook wel één van de populairste bevallingen ooit noemen. Maar hoe kan het ook anders? Beyoncé die bevalt van een tweeling. Jawel, dat is wereldnieuws!

Maar is ze nu écht aan het bevallen? Well...

Hoewel de zangeres ons al van in het begin up-to-date hield van haar groeiende babybump *owemgeeCUTE* is het nu toch wel verdacht stil op haar profiel. Hierbovenop is Beyoncé gezien terwijl ze het ziekenhuis binnenstapte én is de hele familie zomaar ineens in LA. Volgens de Amerikaanse roddelwebsite, TMZ, zou de bijna-mama-van-een-tweeling zelfs het huis hebben verlaten met twee Maxi-Cosi's én werd ze vergezeld door haar volledig securityteam! Aanwijzingen genoeg lijkt ons! Go B!

 

 

We kwamen al eerder te weten dat Beyoncé graag haar dochtertje Blue Ivy bij de bevalling wil. "Zo voelt ze zich niet buitengesloten"  De 5-jarige schattige lady zou zelfs een verpleegsteruniformpje hebben gekregen, dat meldt The Daily Mail. Het Franse modehuis Givenchy zou er speciaal eentje hebben ontworpen.

 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op


Ahfain, het is nog even speculeren of ze echt aan het bevallen is van de twinnies. Maar twitter is alvast dol op de hashtag #beyonceinlabor. 'Lachen gieren brullen' verzekerd!

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video