Hebben! Deze reinigende olie wordt om de 10 seconden verkocht

Print
Hebben! Deze reinigende olie wordt om de 10 seconden verkocht

Foto: Shutterstock

Move over micellar water, this is a job for cleansing oil! Micellair water veroverde in no time een heleboel harten, maar momenteel is het deze reinigende olie van het Japanse merk 'DHC' die met alle eer gaat lopen. Het is zelfs zo populair dat er om de 10 seconden een flesje van wordt verkocht! "Wow, dat moeten we hebben!", horen we je nu denken. En dat zou volgens ons wel eens een héél terechte reactie kunnen zijn.

Dat de reinigende olie van 'DHC' er wel degelijk eentje is om u tegen te zeggen, bewijst het feit dat hij werkelijk alle (!) make-up kan verwijderen. Van hardnekkige eyeliner tot vampy rode lippen, dit goedje op basis van olijfolie klaart de klus. 

En je zou kunnen denken dat de olie een vettige laag achterlaat op je gezicht, maar dit blijkt alles behalve waar te zijn. Integendeel, het verwijdert net de overtollige olie van je huid. 

Wie de olie gebruikt, merkt ook meteen de aangename textuur van het product. "Het glijdt over je huid zoals een kunstschaatser op het ijs." En de lovende woorden houden niet op, want deze cleansing oil geeft niet enkel een boost aan jouw circulatie, maar maakt jouw huid ook klaar voor de producten die je vervolgens gebruikt (cf. een dagcrème). 

Snel uittesten lijkt ons!

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video