Op reis? Deze kledingstukken mogen zeker niet ontbreken in je koffer!

Print
Op reis? Deze kledingstukken mogen zeker niet ontbreken in je koffer!

Foto: LOLALIZA

Inpakken en wegwezen! Was het leven maar zo simpel. Vaak komt daar een ontplofte dressing, heel wat keuzestress, een partijtje worstelen met je valies en een lumbago bij kijken. Niet, dames? Gelukkig kan het ook allemaal wat makkelijker, zeker als je onze tips in ere houdt!

Wanneer vrouwen op reis gaan - cliché, maar o zo waar - wordt het uithoudingsvermogen van hun koffer meer dan eens op de proef gesteld. Als je die rits dichtkrijgt tenminste. Vaak wordt het nog een pak erger wanneer je met een luchtvaartmaatschappij zoals Ryanair vliegt, en dus enkel handbagage mag inchecken. 

Maar hé, daarom zijn wij er natuurlijk. Met deze lijst must have kledingstukken vertrek je zorgeloos op reis en dat is het mooiste nog niet. Ah nee, want je zult nog plaats overhouden in je koffer waardoor je je ter plaatse nog eens goed kunt uitleven!

 

OUTFITS DIE BESTAAN UIT 1 KLEDINGSTUK

Niets handiger dan een kledingstuk uit je koffer te vissen, wetende dat je outfit daarmee ook af is. Zoals een jurkje, of maxi dress. Iets avontuurlijker aangelegd? Dan is een jumpsuit of playsuit weer ideaal. En het leuke eraan is dat je met de vier voorgaande voorbeelden evengoed uit eten kan als je er een paar hakken onder aan doet.

Als we goed tellen, hebben we met 4 kledingstukken (minus de accessoires) net 8 outfits samengesteld. Score!


1. LolaLiza, jurk met open schouders, € 39,99 - 2. LolaLiza, gele maxi jurk, € 49,99 - 3. LolaLiza, geprinte playsuit met zakken, € 29,99 - 4. LolaLiza, tencel jumpsuit met embroidery, € 49,99

 

BESPAAR OP BROEKEN, LEEF JE UIT MET TOPS

Neem één of twee jeans(shortjes) mee en maak zo plaats voor wat meer bovenstukken. Want geef toe, je vervangt al eens liever je top dan je broek bij plakkerige temperaturen. En aangezien een jeans toch bij zowat alles past, hoef je er geen twintig mee te zeulen.


1. LolaLiza, blouse met open schouders, € 19,99 - 2. LolaLiza, blouse met kanten details, € 39,99

 

ZELFDE OUTFITS, ANDERE ACCESSOIRES

We gaven hierboven al een hint, maar schrijven het nog eens klaar en duidelijk. Laat je outfit er compleet anders uitzien door verschillende accessoires aan te doen. Speel met kettingen, sjaaltjes, een hoedje,... Die nemen veel minder plaats in dan kledij en zorgen ervoor dat je je persoonlijkheid niet verliest op reis.

 

JEANSJASJE OF PERFECTO, ALLEBEI PERFECT

Is er iets dat je niet kunt combineren met een jeansjasje of perfecto. Juist, ja! Kies voor één van de twee en laat die truien maar lekker thuis. Wie slim is, trekt het jasje al aan op de vlucht. Zo hoeft het niet in je koffer.


1. LolaLiza, effen jas in perfecto stijl, € 25 - 2. LolaLiza, jeansjas met used effect, € 49,99

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video