Deze exclusieve sneakers zijn 15.000 dollar waard

Wie al achterover viel van de prijs van een iPhone 7 plus of van een Apple Watch heeft duidelijk deze Apple sneakers nog niet opgemerkt. "Zijn ze daar nu weer met iets veel te duur?", horen we je denken? Wel, dit keer gaat het niet over een nieuw product, maar over oude sneakers die in de jaren '90 door Apple werden uitgedeeld aan zijn werknemers. En wij die dachten dat bedrijfskleding meer functioneel dan mooi was!
Print

Van technologische must haves tot sneakers die wereldwijd gewild zijn, Apple kan werkelijk alles! Want wist je dat het wereldberoemde bedrijf vóór het met technologie begon, zich eigenlijk focuste op een eigen kledinglijn? Yes baby, echte Apple kleding

Het Amerikaans electronicabedrijf maakte voor die lijn ook sneakers, maar die zijn volgens het online lifestyle magazine, Ballinn, nooit voorbij de prototype fase geraakt. Uiteindelijk werden ze dan in de begin jaren '90 cadeau gedaan aan de Apple-medewerkers. En nu, jáááren later, zijn ze dus zeer populair en vooral: héél veel geld waard!

Op Ebay zijn ze nu al te vinden voor 15.000 dollar. WOW!

Tip dus voor alle werkgevers: investeer in exclusieve hippe bedrijfskleding! Zeg dat Apple het gezegd heeft ;)

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video