O'Rèn gaat collab aan met dit Belgische festival

Print
O'Rèn gaat collab aan met dit Belgische festival

Foto: Summerfestival x O'Rèn

Van de Belgische festivalkalender worden we helemaal euforisch! Van geweldige line-ups, duizend bakken gezelligheid tot eten om u tegen te zeggen! En als we bij dit alles ook nog eens de fashion industry betrekken, dan kan het helemaal niet meer stuk. Dat moeten ook Nathan Murillo en Michael Wauman, de wonderboys achter O'Rèn, gedacht hebben. Zij ontwierpen namelijk een sweater speciaal voor Summerfestival. Holy Guacamoly!

Op 1 & 2 juli wordt Linkeroever in Antwerpen helemaal omgebouwd tot een Ibiziaanse droom. Want Summerfestival wordt dit jaar nog meer summer dan ooit tevoren. Je zal er zowat alles kunnen doen waar je ooit van droomde: sporten, eten, dansen, DJ-cursus volgen etc.. WOEHOEW!

Dat het een onvergetelijk festival wordt, is ook O'Rèn niet onopgemerkt gebleven. Het Belgische modelabel ontwierp dan ook een exclusieve sweater om de festivalpret nog prettiger te maken!

Op de voorkant van de sweater staat “It's time for Revolution”: een verwijzing naar de happy hobo die eigen is aan Ibizi en dus ook aan Summerfestival.

Het is dat gevoel van vrijheid dat ons inspireerde om de sweater te ontwerpen, aldus Nathan Murillo. Vrijheid heeft namelijk voor ons alles te maken met zelfexpressie, weten waar je voor staat en voluit werk maken van je dromen.

De exclusieve O’Rèn-creatie zal voor 75EUR verkrijgbaar zijn op het festivalterrein. Zul jij één van de eersten zijn die naar de fashionstand spurt?  

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video