Bereken met deze sekscalculator of je het net zo veel doet als je leeftijdsgenoten

Print
Bereken met deze sekscalculator of je het net zo veel doet als je leeftijdsgenoten

Foto: Shutterstock

Voor degene onder jullie die zich ooit al afgevraagd hebben of je net zo vaak seks hebt als je tijdgenoten: jullie nieuwsgierige verlangens kunnen nu vervuld worden! Er is een handige tool, genaamd ‘The Sex Machine’ die het voor jou berekent. Geef maar toe dat je het wil weten!

Courtesy of Slate puzzelde deze Sex Machine in elkaar. Specifiek is het een tool die berekent hoe veel seks je in de afgelopen 12 maanden gehad hebt in vergelijking met jouw tijdgenoten.  

Om dit nieuwe seksfrequentie-instrument te gebruiken, hoef je alleen je leeftijd in te voeren, hoe vaak je seks hebt gehad de afgelopen 12 maanden en of één van de partners je echtgenoot/echtgenote was of een gewone seksuele partner. Om alles te berekenen, gebruikt de tool data van de General Social Survey van de afgelopen 14 jaar.

Het is wel belangrijk om op te merken dat er geen ‘standaard’ of ‘normaal’ bestaat wat de frequentie van seks betreft. Wat voor jou werkt, werkt voor jou en daar is niets mis mee. Maar gewoon uit nieuwsgierigheid, hebben wij de test toch maar eens gedaan!

Bekijk hier zelf je resultaten van The Sex Machine. 

Meer over seks

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video