Een huwelijksreis is zo passé: neem je vrienden mee en ga op ‘Buddymoon’

Print
Een huwelijksreis is zo passé: neem je vrienden mee en ga op ‘Buddymoon’

Foto: Pinterest

Een huwelijksreis is niet langer alleen een reis voor de bruid en de bruidegom. Ah neen, want de ‘buddymoon’ is nu a thing in Amerika en het lijkt ons wel wat! Nadat je maanden je trouwdag gepland hebt, wil je natuurlijk niet dat die dag na enkele luttele uurtjes al ten einde komt. De oplossing? Neem je beste vrienden en favoriete gasten gewoon mee op huwelijksreis en promoveer van honeymoon naar buddymoon!

Een huwelijksreis met je partner en je beste vrienden, dat klinkt niet slecht, toch? De plotselinge interesse voor buddymoons is er vooral van koppels die voor hun bruiloft samenwoonden met andere koppels. Vrienden meenemen is voor hen niet echt een big deal, integendeel, het maakt hun ervaring specialer.

Daarnaast is trouwen over het algemeen informeler geworden dan vroeger. Traditionele ceremonies en huwelijksreizen zijn een beetje passé. Veel jonge koppels zoeken hippe locaties voor hun huwelijksreis en nemen hun vrienden (en het feestje) ermee naartoe. 

En dat betekent niet dat het allemaal minder romantisch moet. Er is een zee van tijd voor een ontbijt op bed of knuffelmiddag met je man of vrouw. Of je kan ook heel de buddymoon door lekker cute doen met je partner, je bent tenslotte net getrouwd… Dan mag alles! 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video