Say what?! Twee glazen wijn voor het slapengaan helpt je af te vallen

Print
Say what?! Twee glazen wijn voor het slapengaan helpt je af te vallen

Foto: Pinterest

Zie jij het bikiniseizoen ook steeds dichterbij komen, maar hou je liever een Netflix-marathon in je luie zeten dan een heuse fitness work-out? Dan hebben we goed nieuws, want twee glazen wijn drinken voor het slapengaan zou je van die extra kilo's helpen af te geraken. Come again?!

Dat rode wijn je gezondheid ten goede komt is al lang geen nieuws meer, maar dat z'n tegenhanger je helpt af te vallen is brand new information! Uit een studie van de universiteit van Washington en Harvard blijkt dat twee glazen wijn voor het slapengaan ervoor zorgen dat je vet verbrandt tijdens je 'beauty sleep'. Het is niet voor niets dat de woorden 'wine' en 'dinner' gecombineerd 'winner' vormen.

Maar dat wil niet zeggen dat rode wijn heeft afgedaan. Sterker nog, volgens onderzoek van de universiteit van Alberta in Canada zou een glas rode wijn gelijk staan aan een uurtje intensief sporten. Al moet je deze informatie misschien toch met een korreltje zout nemen... Maar hé, zo kun je die wijnkuur volledig verantwoorden!

 

Meest recente video's

Meer video