Dit is wat Kim Kardashian en Kylie Jenner al maanden geheim houden

Print
Dit is wat Kim Kardashian en Kylie Jenner al maanden geheim houden

Foto: Instagram: kimkardashian

Voor wat gossip over de Kardashians en de Jenners staan we altijd paraat. En nu Kim Kardashian West en Kylie Jenner eindelijk bekend gemaakt hebben wat ze al maanden bekokstoven, moeten we dit natuurlijk met jullie delen! Haal je bankkaart maar boven, want er komt een samenwerking tussen de twee zusjes voor Kylie Cosmetics!

Kim deelde op haar Instagram een video waarin ze te zien is met Kylie. En wauw: het verbaast ons dat de zusjes geen identieke tweeling is! Beide K’s waren te zien met donkerbruine steile lokken in een strakke middenscheiding. Ze maken zich op met een make-up palet van bronskleuren en een nude lipgloss. En dan komt het... de woorden ‘KKW x Kylie coming soon’!

Ook Kylie gaf alvast een tipje van de sluier via Instagram door een sneak peek te posten van de lip kit die onderdeel uitmaakt van KKW x Kylie. Yes, we love the millennial pink!

 

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

De vier verschillende kleuren lipgloss zijn vanaf dinsdag 25 april verkrijgbaar via Kyliecosmetics.com. En wat dacht je nu? Wij willen ze natuurlijk allemaal! 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video