11 haarmaskers die je haar een gigantische boost geven

Print
11 haarmaskers die je haar een gigantische boost geven

Foto: Pinterest

Ladies, geef maar toe: we hebben allemaal onze ‘hair issues’. Droog, kroezig, onhandelbaar, weinig volume enzovoort. Soms kan ons haar bros worden door schadelijke invloeden van buitenaf of zelfs gewoon door dagelijkse slijtage. Als je je lokken opnieuw een boost wil geven en ze wil laten stralen, kan een intensief haarmasker daarbij helpen. Het kan misschien zelfs wonderen doen! Daarom zochten wij de elf beste haarmaskers voor jullie uit. Plaats om nog een extra potje in de douche te zetten?

MOROCCANOIL INTENSE HYDRATING MASK – vanaf €14,85

Intensief hydraterend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Er is keuze tussen een masker voor dun haar en een masker voor normaal tot dik haar. Oh ja, en het ruikt heerlijk! 

 

KERASTASE NUTRITIVE – vanaf €33,05

Een aanvullende voeding voor droog, fijn haar. Maakt je lokken opnieuw soepel en zorgt voor meer volume. 

 

WATERCLOUDS REPAIR HAIRMASK – vanaf €8,06

Laat overbehandeld haar weer zacht aanvoelen zonder het te verzwaren. Dit masker zorgt daarnaast voor een mooie glans en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

 

KARDASHIAN BEAUTY MASQUE – vanaf €19,62

Een ideaal masker voor droog en beschadigd haar. Zorgt voor herstelling en laat vocht en voedingsstoffen diep doordringen. Plus: shiny omhulsel, dat is overtuigend toch?

 

KEVIN.MURPHY YOUNG AGAIN MASQUE – vanaf €38

Een diep hydraterend masker dat je lokken weer helemaal jong en stralend maakt. Het werkt zacht en herstellend en je hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig! 

 

PAUL MITCHELL TEA TREE HAIR – vanaf €18,30

Dit Tea Tree masker herstelt en beschermt het haar, hydradeert je lokken en kalmeert de hoofdhuid.  

 

MARIA NILA MASQUE – vanaf €19,75

Een masker ontwikkeld voor droog en poreus haar. De arganolie in het masker zorgt ervoor dat je haren gehydrateerd en gerevitaliseerd worden. We love arganolie!  

 

PALMER’S COCONUT OIL – vanaf €28,50 (voor 12 zakjes van 60 gram)

Zorgt voor versteviging van zwak of beschadigd haar. De kokosnootolie heeft een diepe verzorging en versterkt je haarpunten. Pluspunt: de kleine zakjes zijn heel handig om mee te nemen op reis! 

 

YVES ROCHER HAARMASKER GLANS – vanaf €11,90

Een masker gemaakt voor uitgedroogd haar. Zorgt ervoor dat je lokken soepeler worden en terug glans krijgen. 

 

WELLA HYDRATING MASK – vanaf €17,35

Een zijdezacht haarmasker geschikt voor dik, droog en beschadigd haar. De shea boter zorgt voor een extreem zacht en soepel gevoel. Klaar om uren je eigen haar te strelen?

 

J BEVERLY HILLS MASQUE – vanaf €32,50

Revitaliseert het haar en brengt het vochtgehalte terug in balans na beschadiging door invloeden van buitenaf. Zorgt ook voor een gehydrateerde hoofdhuid, wat heel belangrijk is.

Zo, dat was een hele boterham. Maar we weten nu tenminste wat we moeten doen om onze weelderige lokken terug on point te krijgen! 

 

Meer over haar

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video