WOW! Deze lippenstift is helemaal niet wat je verwacht

Print
Als je deze lippenstift voor het eerst ziet, zou je denken dat je er gitzwarte lippen van krijgt, maar dat is helemaal niet zo. De ‘Noir Revelateur’ werkt als een universele lipstick die bij elke persoon anders uitpakt. Afhankelijk van de pH op de lippen verschilt de kleur van paars tot een diepe plumkleur. En kijk eens naar die prachtige huls!

De collectie ‘Givenchy rouge Interdit VINYL’ bestaat uit 16 kleuren, maar de zwarte Noir Revelateur is zonder twijfel de meest interessante. Het is niet alleen een pareltje aan de buitenkant, we zijn daarnaast helemaal fan van de unieke werking van het pigment. Dankzij de olie van de zwarte roos krijg je ook nog eens gehydrateerde lippen met een glanzend kleurtje.

Noir Revelateur kan alleen worden gedragen, maar ook als een top coat over een andere lipstick heen, waardoor de lippenstiftkleur eronder transformeert tot een donkere en diepere kleur.

Je kan deze lippenstift online kopen of in een parfumerie voor 30,90 euro. Bekijk hier alle kleuren van de Givenchy rouge Interdit collectie: 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video