Aha! Je parfum blijft dubbel zo lang ruiken met dit simpel trucje

Print
Aha! Je parfum blijft dubbel zo lang ruiken met dit simpel trucje

Foto: Marc Jacobs

We hebben allemaal die ene parfum die we elke ochtend kwistig in het rond spuiten in de hoop dat we een hele dag overheerlijk ruiken. Het nadeel van veel parfums: hoeveel je 's morgens ook aanbrengt, na enkele uren blijft er slechts weinig over van die aroma’s. Gelukkig kan je met een heel simpel trucje er voor zorgen dat de geur langer blijft.

GEURLOZE VASELINE

Dat geurtjes vervliegen is normaal. Hoe snel de geurlagen vervliegen is voor een groot deel afhankelijk van je huid. Bij een droge huid gaat dat bijvoorbeeld sneller dan bij een vettere.

Het enige wat je nodig hebt om je parfumgeur langer te behouden is een beetje geurloze vaseline. Masseer op de plekken waar je normaal je parfum spuit (hals, polsen, achter je oren) een beetje vaseline op je huid. Breng daarna enkele spuitjes parfum aan et voilà: de geur blijft zonder moeite langer hangen.

De vaseline zorgt  ervoor dat de parfum niet in je huid trekt, maar er net op blijft liggen. En dat zorgt ervoor dat de geur zeker twee keer zolang blijft ruiken. Smeren maar! 

 

Meest recente video's

Meer video