Betrapt! Zijn Temptation Niels en Rosanna dan toch nog een koppel?

Print
Betrapt! Zijn Temptation Niels en Rosanna dan toch nog een koppel?

Foto: HBVL

Wie dacht dat Niels uit Temptation Island zijn losbandig gedrag met zijn relatie zou moeten bekopen, heeft het mis. De twee werden in Gent samen door Chiara P. op de gevoelige plaat vastgelegd. En aan het gedrag van zowel Niels als Rosanna te zien is het koppel nog steeds even verliefd.

Afgelopen donderdag stond Chiara P., paparazzi van dienst, samen met haar klas aan de tramhalte toen ze het Nederlandse tweetal spotte. Het koppel was verstrengeld in een innige omhelzing toen Niels de flitsende smartphones opmerkte. Maar het kwaad was al geschied... die jeugd en hun smartphones toch :p

We kunnen dus quasi met zekerheid zeggen dat dit koppel Temptation Island overleefde. Een verrassing wel, aangezien Rossanna in de vorige aflevering nog verklaarde dat het haar "niet meer interesseert" en zich vervolgens met Alex in de kamer terugtrok. 

Het duo werd volgens cosmopolitan.nl eerder ook al in Amsterdam samen gespot. En ook daar klonk het: "Ik zag Rosanna en Niels samen, het is duidelijk niet over tussen hun."

Bron: Het Belang van Limburg

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video