Oh no! Sterft dit hoofdpersonage in de laatste 'The Vampire Diaries'-aflevering?

Print
Oh no! Sterft dit hoofdpersonage in de laatste 'The Vampire Diaries'-aflevering?

Foto: MTV

Skip die mascara maar op 10 maart als jij een fervente 'The Vampire Diaries'-fan bent, want volgens Entertainment Weekly zal één van de hoofdpersonages het onderspit delven in de allerlaatste aflevering... letterlijk dan. Lichtpuntje: misschien kun je wel - echt waar! - uithuilen op Damon Salvatores schouder.

Alsof er nog niet genoeg traantjes vloeiden bij het kijken van 'The Vampire Diaries' - R.I.P. Enzo, Tyler, Liz,... - lijkt het erop dat we ook de allerlaatste aflevering niet zonder kleenex door zullen komen. Want ook die zou eindigen met de dood van een belangrijk figuur. En fans hebben het voorgevoel dat het weleens deze twee acteurs zouden kunnen zijn:

 

BONNIE BENNETT

Uiteraard is Bonnie (Kat Graham) de voor de hand liggende optie. Want Elena (Nina Dobrev) zou volgens de vloek pas wakker worden wanneer Bonnie sterft. En aangezien we al weten dat Elena terugkomt...

 

STEFAN SALVATORE

Nooooooooo, niet Stefan (Paul Wesley)! En toch zetten heel wat fans hun geld in op dit hoofdpersonage. Zoals je misschien wel weet, is Stefan - spoiler alert! - mens geworden. En deze twist zou volgens heel wat fans niet veel goeds betekenen. Meer nog, ze denken dat wanneer Stefan sterft, zijn broer Damon 'the cure' (om terug mens te worden) uit Stefan's lichaam zou kunnen halen en ein-de-lijk zijn 'happily ever after' zou kunnen hebben met Elena.

 

Voor een derde optie zullen we moeten wachten tot 10 maart, want dan moeten we afscheid nemen van de serie. Maar er is gelukkig een lichtpuntje! Wie geld doneert aan de 'Ian Somerhalder Foundation' maakt kans om overgevlogen te worden naar L.A. en de laatste aflevering samen met Ian (Damon, that is) te bekijken... en ongeveer 1 miljoen selfies en Snapchats te nemen, natuurlijk.

 

 

De rest van ons plant op 11 maart beter niet te veel in, want wij voorspellen rode ogen en hele grote wallen.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video