Te schattig! Papa verrast zijn dochter met een ‘Beauty and the Beast’-fotoshoot!

Print
Te schattig! Papa verrast zijn dochter met een ‘Beauty and the Beast’-fotoshoot!

Foto: Instagram

Fotograaf Josh Rossi had wel een heel speciaal valentijnscadeau in petto voor zijn 3-jarig dochtertje. Hij transformeerde haar tot Belle en hield een heuse fotoshoot met haar. Kunnen we hem dan nu de ‘Father Of The Year’-award geven, aub?

Josh trok in het verleden al verschillende foto’s van zijn dochtertje, Nellee. Zo fotografeerde hij haar al als Wonder Woman en Roodkapje. Aangezien Nellee al weken aan het uitkijken is naar de release van de live action versie van Beauty and the Beast, vond hij dit de perfecte gelegenheid om haar onder te dompelen in de wereld van Belle.

 

Het hele proces duurde ongeveer 1 maand! Tijdens hun vakantie in Europa maakte hij foto’s van verschillende gebouwen en plaatsen die hij daarna als achtergrond gebruikte. Zo gebruikte hij een foto van het Neuschwanstein kasteel in Duitsland, dat trouwens ook diende als inspiratie voor het befaamde Disneyland-kasteel.

 

Op valentijnsdag gaf Josh Nellee de foto’s cadeau, en uiteraard was zijn dochter razend enthousiast. Hoe kan het ook anders, iedereen wil toch zo een beetje Belle zijn? Ja, ook wij nog!

You go, papa Josh! 

Oh ja, ook dit nog! Er is een nieuwe teaser uitgekomen van één van de geweldige soundtracks die te horen zullen zijn in de film. Ook al duurt deze maar 30 seconden, wij vinden hem alvast prachtig! 

Meer over Beauty and The Beast

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video