Om deze reden werd 'de mooiste vrouw van Instagram' al vier maal van het sociale medium gegooid

Een goddelijke lijf, een schattige snoet en een Instagram-account om u tegen te zeggen, de Limburgse Marisa Papen had het allemaal! Vreemd dus, hoe deze Limburgse deerne van het sociale medium werd geweerd. Instagram en moederbedrijf Facebook zagen er namelijk 'te veel naakt in' en blokkeerden haar account tot vier maal toe. Jaloezie? Dat kan, maar haar 600.000 bleven in elk geval eenzaam achter.
Print

'No borders, no time. Just life.', zo begint dit model haar website waar vervolgens verschillende naaktkiekjes van haar zijn terug te vinden. Té naakt volgens Instagram en daarom werd Marisa Papen geblokkeerd. Op haar website gaat ze wel lekker haar gang en rouwig kunnen we daar niet om zijn. Deze Limburgse schone heeft namelijk een heleboel reden om lichaam te showen!

Eén daarvan is om de vervuiling van de zee tegen te gaan. Met haar #plasticsushi-kalender wil ze namelijk geld verzamelen om vervolgens te schenken aan Mission Blue, een organisatie dat opkomt voor kwetsbare en belangrijke plekken in de oceanen. De kalender kost €55 en vind je hier!  

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video