7 winsterse wandelingen om dit weekend je hoofd vrij te maken

Print
7 winsterse wandelingen om dit weekend je hoofd vrij te maken

Foto: Shutterstock

Detoxen, dat is ook je hoofd vrij maken. En wat werkt beter om al die stress achter je te laten dan een goede wandeling? Frisse lucht opsnuiven, genieten van het uitzicht en... af en toe een sneeuwbal werpen. Ahja, want de kans is groot dat het dit weekend gaat sneeuwen! Yes! Wij zochten alvast enkele idyllische plekjes voor je op.

1. HET VINNE ZOUTLEEUW


Idyllischer dan dit plaatje kan het niet worden, toch? Loop als het ware op het water en geniet van al dat moois om je heen!

 

2. NATIONAAL PARK HOGE KEMPEN


Het enige nationaal park van Vlaanderen telt 5700 hectare puur natuur en strekt zich uit over het Oosten van Limburg. Puur natuur, dat vind je hier.

 

3. BOURGOYEN-OSSEMEERSEN


Wandelschoenen aan, hond in de koffer en een thermos hete chocomelk in je rugzak. Hier wil je wel even van genieten.

 

4. LIPPENSGOED-BULSKAMPVELD


De gezellige kruidentuin ligt er deze tijd van 't jaar misschien verlaten bij, maar dat wordt goedgemaakt door de eventuele ruiters op een paard die je hier vaak tegenkomt. 

 

5. PROVINCIAAL DOMEIN TILLEGEMBOS


Net buiten Brugge ligt het Tillegembos. Heerlijk om na een voormiddagje shoppen nog even aan de voet van het kasteel te vertoeven en je voor te doen als prinses. 

 

6. HALLERBOS


Niet alleen waanzinnig mooi in de zomer door het tapijt van paarse bloemen, maar ook in de winter is het hier heerlijk ontspannen.

 

7. CONECTERRA


In de achtertuin van Maasmechelen ligt Connecterra. Waar vroeger de steenkoolmijn van Eisden nog op volle toeren draaide, kun je hier vandaag de dag genieten van 'bergen en meren'.

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video