Iedereen aan de sapjes! Jani & de redactie testen een sapjeskuur

Print
Iedereen aan de sapjes! Jani & de redactie testen een sapjeskuur

Foto: Instagram: Jusjus

Het lijkt maar aannemelijk dat wij, die goede voornemens verkondigen alsof ons leven ervan afhangt, daad bij woord voegen. En wat is meer cliché dan een goold ol' sapjeskuur als detox? Dus hier zitten we dan, met sapjes van Jusjus voor onze neus in alle kleuren van de regenboog. Benieuwd of we binnen vijf dagen als herboren zijn? Dat kom je hier dagelijks te weten!

WAT IS DAT NU PRECIES, ZO'N SAPJESKUUR?
Een sapjeskuur - meestal van 3 tot 5 dagen - heeft als hoofddoel je lichaam te reinigen. Perfect dus na die overdadige maaltijden tijdens de feestdagen. De kuur is een gezonde onderhoudsroutine die aan je spijsvertering de rust en aan je lever de energie geeft om in het lichaam opgebouwde gifstoffen vrij te maken en af te voeren. Afvallen doe je van een sapjeskuur niet per se, dit is puur detox.

DE PRAKTIJK
Tijdens de kuur drink je zo'n zes koudgeperste sapjes per dag, afhankelijk van welke kuur je kiest. Elk sapje bevat 1,5 kilo biogroenten en -fruit. Een vloeibaar dieet dus, want voor de rest mag je niets anders aanraken. Gelukkig kozen wij voor de herfstkuur van JusJus, waarbij twee sapjes vervangen worden door chia-pudding en een soepje. 

ONZE ERVARINGEN
Of ons humeur eronder zal lijden en/of we na een paar dagen als Duracellkonijntjes de redactie komen binnengehuppeld, zul je snel weten. Vanaf morgen delen wij elke dag onze ervaringen met jullie, hou het artikel dus goed in de gaten!

Als je het goed vindt, gaan wij nu nog wat sap gaan drinken. Da-ag! See you tomorrow!

 

 

HET VERDICT:

  • Dag 1: Het verlangen naar vast voedsel

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video