Jani, Astrid en tal van andere BV's zeggen #notothehaters in een pittige kalender

Print
Jani, Astrid en tal van andere BV's zeggen #notothehaters in een pittige kalender

Foto: Bram Coppens

"Zelfs als ik een mooie zonsondergang post, is er wel iemand die roept dat ik steak moet eten." Astrid Bryan heeft het gehad met negatieve comments. Ook de foto die Jani een tijdje geleden van Astrid op Instagram postte werd overschaduwd door venijnige kritiek. Genoeg is genoeg. Daarom besloten de twee, samen met een aantal andere BV's, een sexy kalender te maken onder het motto #notothehaters.

Je hoort wel eens dat BV's een olifantenhuid moet hebben, maar dat wil niet zeggen dat de commentaren niet kwetsend zijn. Jani, Astrid Bryan, Karen Damen, Eva Daeleman, Ann Reymen, Fleur Van Groningen, Aagje Vanwalleghem, Jelle Van Damme, James Cooke, Sabine Peeters en Dorien Leyers: allemaal hebben ze wel eens te maken gehad met haatboodschappen. Hoog tijd om er iets aan te doen, daarom gaven ze zich een voor een bloot voor de lens van Bram Coppens, de echtgenoot van Astrid.

Het resultaat is een exclusieve kalender tegen bodyshaming en haat op sociale media. En jij maakt kans op eentje, want Het Nieuwsblad en VIJF geven 500 exemplaren weg. Je hoeft alleen het pact tegen haat te ondertekenen en een quote neer te pennen die korte metten maakt met haters. Laat maar trenden, die hashtag #notothehaters!

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video