#respect: Meryl Streep haalt zwaar uit naar Donald Trump tijdens Golden Globes Speech

Print
De speech van actrice Meryl Streep was het 'mic drop'-moment waar iedereen gisteren tijdens de Golden Globes zat op te wachten. Ze stak de pers een hart onder de riem en haalde tegelijkertijd zwaar uit naar Donald Trump. Wow, wat kan die vrouw speechen!

“Disrespect invites disrespect, violence invites violence. When the powerful use their position to bully others we all lose.” Met die woorden kreeg Streep de hele zaal muisstil. In haar emotionele speech verwees ze naar een toespraak van de president-elect Donald Trump, waarin hij de spot dreef met een journalist die aan een spierziekte lijdt.

De actrice, die gisteren de Cecil B DeMille Lifetime Achievement in ontvangst mocht nemen, sprak ook over xenofobie, een onderwerp die de verkiezingscampagne van Trump markeerde. Ze deed dat door over de diverse achtergronden van haar collega-acteurs te praten. ‘Hollywood loopt over van buitenstaanders en buitenlanders, als we ze allemaal buiten gooien, zal je niets anders hebben om naar te kijken dan football en mixed martial arts.’

Mic drop.

Bekijk de volledige speech hieronder:

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video