Casual chic: 7 steengoede tips om je feestkledij het hele jaar door te dragen

Print
Casual chic: 7 steengoede tips om je feestkledij het hele jaar door te dragen

Foto: Isopix

Is jouw feestoutfit ondertussen alweer naar het verste hoekje van je kleerkast verbannen omdat je hem pas volgend jaar weer kunt aantrekken? Think again! Dat glitterjurkje of die gouden rok kun je heus wel op een doordeweekse dag dragen. Lees onze 7 tips en ontdek hoe je je feestkledij een toevoeging voor je interieur kan zijn!

 

1. ONGEDWONGEN WOL

Recycleren, recycleren, wie zijn best doet zal het leren! De truc is simpel, je moet gewoon wat evenwicht in de zaak brengen. Ben je van plan een over-the-top rok aan te trekken, dan kies je best voor iets casual als bovenstuk. Een wollen trui bijvoorbeeld!

Bron foto: Style Du Monde


 

2. ROLL OVER!

Ook een rolkraag kan perfect voor die casual toets zorgen. Onder een feestjurk, bijvoorbeeld. Of zelfs onder die strakke sexy bustier die je anders waarschijnlijk nooit meer zou aandoen.

Bron foto: Fashionvibe


 

3. JEANIUS!

Nog zo'n goede tegenhanger van alles wat chic is, is uiteraard jeans. Combineer iets met jeans, en het gaat van chic naar casual. Onfeilbaar!

Bron foto: cliqueimg.com


 

4. SNEAKY SNEAKERS

Je metallic plissérok nog eens aantrekken zonder dat het lijkt alsof je rechtstreeks van een feestje naar het werk gaat? Eén woord: sneakers.

 

 

5. SWEATER WEATHER

Ook sweaters hebben zich al nuttig bewezen in tijden van crisis. Wanneer je bijvoorbeeld een enorme crush hebt op die ene glitterrok, maar hem niet durft aan te trekken tijdens de week wegens te chic. Aha!

Bron foto: L'Officiel


 

6. STRALEND SOBER

We hebben allemaal wel staan kwijlen over een paar 'glitter boots'. Sommigen onder ons hebben het daar ook bij gelaten omdat ze te feestelijk zijn. Zegt wie? Want wanneer je de rest van je outfit sober houdt, kunnen excentrieke laarsjes per-fect! 

Bron foto: Pinterest


 

7. DE KLASSIEKER

Nog maar eens het bewijs dat je écht een wit hemd in je kast moet hebben hangen. En dan kun je 'm gewoon onder je strapless feestjurk aandoen naar het werk. Check!

Bron foto: NYLON
 

Als je dan toch niet van plan bent dat glitterjurkje of die satijnen rok te verbannen naar een stoffig hoekje, kun je ze maar beter uitstallen. Dat kan perfect met het Linn-kledingrek van Brabantia. Het rek dient niet enkel om je kamer een luxueuze update te geven, je kunt er ook kledij aan laten drogen of luchten. Ahja, want die paillettenjurk gooi je niet zomaar in de droogkast natuurlijk.

Nooit gedacht dat we enthousiast zouden zijn over een droogrek, maar dat is nog niet alles, want de Linn-collectie van Brabantia bevat ook een opvouwbare wasmand en Slim(me) kapstokken. Die laatste zijn al even handig als stijlvol, door de inkeping hoef jij je kraag van je kledij geen halve meter open te rekken om er een kapstok in te stoppen.

Dat Pinterestproof kledingrek waar je al zo lang op zoek was? Check! En het blijkt nog eens serieus handig te zijn ook.

Meer informatie over de Brabantia Linn-collectie vind je hier. Of stel je geluk op de proef en doe mee aan onze Brabantia-wedstrijd.

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video