7 manieren om je feestkledij het hele jaar door te dragen

Print
7 manieren om je feestkledij het hele jaar door te dragen

Foto: ELLE Mx

Is jouw feestoutfit ondertussen alweer naar het verste hoekje van je kleerkast verbannen omdat je hem pas volgend jaar weer kunt aantrekken? Think again! Dat glitterjurkje of die gouden rok kun je heus wel op een doordeweekse dag dragen. En wij tonen je hoe!

1. ONGEDWONGEN WOL
Recycleren, recycleren, wie zijn best doet zal het leren! De truc is simpel, je moet gewoon wat evenwicht in de zaak brengen. Ben je van plan een over-the-top rok aan te trekken, dan kies je best voor iets casual als bovenstuk. Een wollen trui bijvoorbeeld!


Bron foto: Glamour.es


2. ROLL OVER!
Ook een rolkraag kan perfect voor die casual toets zorgen. Onder een feestjurk, bijvoorbeeld. Of zelfs onder die strakke sexy bustier die je anders waarschijnlijk nooit meer zou aandoen.


Bron foto: Refinery29
 


Bron foto: Glam Radar


3. JEANIUS!
Nog zo'n goede tegenhanger van alles wat chic is, is uiteraard jeans. Combineer iets met jeans, en het gaat can chic naar casual. Onfeilbaar!


Bron foto: cliqueimg.com


4. SNEAKY SNEAKERS
Je metallic plissérok nog eens aantrekken zonder dat het lijkt alsof je rechtstreeks van een feestje naar het werk gaat? Eén woord: sneakers.

 

5. SWEATER WEATHER
Ook sweaters hebben zich al nuttig bewezen in tijden van crisis. Wanneer je bijvoorbeeld een enorme crush hebt op die ene glitterrok, maar hem niet durft aan te trekken tijdens de week wegens te chic. Aha!


Bron foto: Stylescrapbook


6. STRALEND SOBER
We hebben allemaal wel staan kwijlen over een paar 'glitter boots'. Sommigen onder ons hebben het daar ook bij gelaten omdat ze te feestelijk zijn. Zegt wie? Want wanneer je de rest van je outfit sober houdt, kunnen excentrieke laarsjes per-fect! 


Bron foto: Pinterest


7. DE KLASSIEKER
Nog maar eens het bewijs dat je écht een wit hemd in je kast moet hebben hangen. En dan kun je 'm gewoon onder je strapless feestjurk aandoen naar het werk. Check!


Bron foto: thefashionmedley.com

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video