Zorgt onze smartphone binnenkort voor de perfecte huid?

Print
Zorgt onze smartphone binnenkort voor de perfecte huid?

Foto: The Berry

Elektronicagigant Samsung maakt onze smartphone binnenkort nog iets meer onmisbaar want het merk wil twee tools op de markt brengen die de gezondheid van onze huid moeten verhogen. Wil dit zeggen dat ze beautystralen zullen uitzenden waardoor al onze onzuiverheden worden weg gelaserd? Wel, bijna..

Wat Samsung wel zal doen is twee toestellen op de markt brengen waarmee we foto's kunnen maken van onze huid. Vervolgens analyseert het toestel onze huid en stuurt het alle informatie door naar een app op je gsm. Hierop kunnen we dan bijvoorbeeld onderhuidse ontwikkelingen zoals rimpels, sproetjes en puistjes zien. Maar er is nog meer! We krijgen namelijk niet alleen een analyse van onze huid, we krijgen er ook advies van experts bij. Zij vertellen ons wat we kunnen doen en welke zalfjes we kunnen gebruiken om wat er nog niets is te voorkomen. Say yes! 

Het tweede toestel, de S-Skin is zelfs nog straffer en meet zaken op onze huid als melanine, hydratatie en roodheid. Aan de hand hiervan kunnen ze een aangepaste LED-behandeling voorzien om de problemen aan te pakken.

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video