5 wellness trends om naar uit te kijken in 2017

Print
5 wellness trends om naar uit te kijken in 2017

Foto: Zelf Magazine

Hoera! Een nieuw jaar betekent een heleboel goede voornemens. En één manier om je leven echt te verbeteren is een fijne wellness-based hobby! Een hobby waardoor die positieve vibes alleen maar groter worden. Helaas, daar hoort dat dagenlange hangen in de zetel niet bij. Laat het nieuwe jaar dus die moederlijke schop onder je kont wezen en start vanaf vandaag met deze geweldige wellness trends!

SOUNDHEALING

Soundhealing is een soort van meditatie waarbij muziek elke cel, elk weefsel, elk orgaan doet trillen. Deze vibratie helpt om te relaxen en je brein even niet te laten denken aan die werkmails. Het zou ook goed zijn om fysieke en emotionele blokkades te verzachten en zelfs te genezen. Afhankelijk van de 'soundhealer' wordt er gebruik gemaakt van een stem, klankschalen of stemvorken. 

LAGREE FITNESS

Als Kim Kardashian, Sofia Vergara en Michelle Obama het doen dan moet het wel goed zijn! We stellen jullie voor: lagree fitness oftewel 'Pilates on steroids'. Een ideale workout voor diegene die het de dag nadien écht wil voelen. De oefeningen van deze sport zijn zodanig ontworpen dat je ze héél langzaam kan uitvoeren. Door deze uiterst langzame uitvoering wordt elke spier in je lichaam aan het werk gezet tot na het punt van uitputting. Dit doet men om zo snel mogelijk resultaat te zien. Eén workout duurt max 50 minuten en je verbrandt er maar liefst 700 calloriën. Van efficiëntie gesproken! 

Bron foto: Lagreefitness.com 

360° FITNESS

Deze fitnesshype brengt workouts die makkelijk uit te voeren zijn in 30 minuten. De oefeningen zijn zo uitgewerkt dat ze onze productiviteit tijdens het dagelijkse leven opkrikken. Kortom #nooitmeerlui! 

INFRAROOD SAUNA

We weten allemaal hoe deugdoend en gezond een bezoek aan de sauna is. Maar wat als je die hitte echt niet kan weerstaan? Dan is er de infrarood sauna. Het infrarood licht helpt om te ontspannen en stress en spierpijn te reduceren. Door de warmte begin je ook lichtelijk te zweten waardoor het lichaam kan ontgiften en de bloedcirculatie verbetert. 

KICKFUN

Aha! Mag het allemaal wel wat stoerder? Dan kunnen we toch gewoon leren boksen? Kickfun is een dynamische sport die je conditie en lenigheid serieus op de proef stelt. Door de kicks, punches en speed drills schiet jouw conditie de lucht in! Maar hé, in 2017 kunnen we alles aan. Toch? 


  

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video