Styling lab: welke beha draag je onder een jurk met open rug?

Print
Je zou het ondertussen al moeten weten: het decolleté is passé. Enfin, niet helemaal, want wie niet graag loopt te pronken met de tweeling kan voor een alternatief opteren. Juist ja, het rugdecolleté. Al kan dat wel eens problemen met zich meebrengen als je graag een beha draagt. Maar ook daar heeft Jani zoals gewoonlijk een oplossing voor klaarliggen!

De truc die werkt voor groot of klein zijn de aanvullende BH-bandjes. Want geef toe, zo'n plakversie houdt heus geen twee meloenen omhoog.

Lees je de handleiding van deze doorzichtige bandjes, dan kom je al een heel eind. Maar zoals gewoonlijk heeft Jani ook hier z'n eigen draai aan gegegeven.

Gewoonlijk trek je de lange bandje naar omlaag en klik je die ter hoogte van je buik vast. Helaas weten we uit ervaring - allez, van horen zeggen. Jani draagt zelf geen beha's natuurlijk - dat de bandjes al snel hun eigen weg terug naar boven zoeken. En aangezien we op oudejaarsavond niet van plan zijn stil te zitten, heeft Jani er het volgende op gevonden:

  • Maak de behabandjes zo lang mogelijk, kruis ze op je buik en ga terug naar achteren.
  • Waarschijnlijk krijg je ze nu niet meer dicht, maar de truc is om er nog een extra behabandje aan toe te voegen.
  • Met het extra bandje kun je het verlengstuk wél op je rug sluiten en blijft alles lekker op z'n plaats zitten.
  • Wie niet weg is, is gezien!

Maar er zijn natuurlijk nog enkele andere opties voor wie géén al te zware boezem heeft:

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video