Styling lab for Life: een feestlook voor de kleinsten onder ons

Print
Kerst is voor de kleinsten onder ons nog de meest magische periode van allemaal. En aangezien de Kerstman het al druk genoeg heeft met het uitdelen van cadeautjes, wou ook Jani zijn steentje bijdragen. Speciaal voor 'Music For Life' en in samenwerking met Alba Kids stak hij dit schattige kerstelfje - letterlijk - in een nieuw kleedje.

Alba Kids is een Facebookgroep van mama's en papa's met een groot hart. Elk jaar halen ze geld op voor een goed doel door zaken zoals handgemaakte juwelen, helikopterdopen en zelfs huiskamerconcerten te veilen. Vorig jaar leverde dat maar liefst 18.300 euro op die ze met liefde aan Music For Life schonken.

Dit jaar kreeg ook Jani een mailtje in z'n mailbox. Of hij geen handje kon helpen... En moet het nu net lukken dat hij nog op zoek was naar een ongelofelijk schattig model voor onze styling lab-video.

De zesjarige Elise wist ons met haar puppy-ogen meteen te overtuigen. Zij is tevens de reden waarom TUKI (in samenwerking met Kleine Prins), een Hasseltse vzw die kinderen ondersteunt die getroffen worden door een levensbedreigende ziekte, opgericht werd. Het geld dat Alba Kids dit jaar weet te verzamelen, gaat dan ook integraal naar dit goed doel.

En Elise, winnares van de veiling, die ging naar huis met een heleboel stylingtips van mister Jani himself. En een toverstokje, maar daarvoor kreeg ze het even aan de vuist met onze stylist, die het zelf al opgeëist had. Maar wie kan nu 'nee' zeggen tegen zo'n engelensnoetje?!

Wil je zelf ook je steente bijdragen? Surf dan als de bliksem naar dewarmsteweek.stubru.be!

---------------------------------------------------------

Schattig toch, al die mini-jurkjes, kleine truitjes en smalle broekjes?! Maar het strijken van kinderkledij kan een hele uitdaging zijn. En als je kinderen hebt, weet je dat die strijk in bergen komt. Geen nood! Om er zeker van te zijn dat jij tijdens de feestdagen een beetje kunt genieten van je vrije tijd, delen Sien en Jani hun beste strijktips! Klik hier om ze nog eens allemaal op een rijtje te zien.

 

 

Meer over styling lab

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video