Dikkere en langere wimpers dankzij deze natuurlijke middeltjes

Print
Dikkere en langere wimpers dankzij deze natuurlijke middeltjes

Foto: Pinterest

Je kent ze wel, die mensen in je omgeving die beschikken over die lange, volumineuze en heel begeerde wimpers. Maar hoe verkrijg je die nu zelf zonder je blut te moeten betalen aan duizend veelbelovende mascara's? Simpel: met deze natuurlijke verzorgingstrucjes!

VASELINE
Doe wat vaseline op een proper mascaraborsteltje en haal dit door je wimpers net voor je gaat slapen. Was dit 's morgens af met koud water. Na enkele nachten zul je al een opmerkelijk verschil zien!


KOKOSMELK EN WONDEROLIE
Meng 7 ml cocosmelk en 7 ml wonderolie (=wonderboomolie, yep, bestaat echt!) in een klein kommetje. Maak een oud mascaraborsteltje helemaal proper en haal dit even door het mengsel. Breng het goedje vervolgens aan op je wimpers met behulp van het borsteltje. Laat dit enkele uren zitten en was het hierna af met koud water. 


AMANDELOLIE EN ALOË VERA-GEL
Meng 7 ml. amandelolie en 7 ml. vloeibare Aloë Vera gel in een kommetje. Doe dit, aan de hand van een mascaraborsteltje, elke nacht op je wimpers. 's Morgens kun je dit makkelijk afwassen met koud water. Tadaaah!


OLIJFOLIE
Olijfolie is niet alleen goed voor onze haren, maar dus ook voor onze wimpers. Breng voor het slapengaan 1 druppel olijfolie aan op je wimpers en laat dit een hele nacht goed indringen. Ook dit kun je 's morgens afspoelen met koud water. 

Naast deze tips is het uiteraard ook heel belangrijk om je wimpers altijd (!) te ontschminken voor je gaat slapen. 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video