Braun

Strijken als een pro: zwarte kleding

Print
Feestbeest Oona heeft een stijlvol zwart feestjurkje, maar durft het nauwelijks te strijken. Wanneer ze haar strijkprobleem aan Jani voorlegt, bevestigt hij volmondig: zwarte kleding strijken is delicaat. Maar huishoudwonder Sien lacht hun bezorgdheid weg.
Dossier aangeboden door Braun.

Hoe vaak gebeurt het dat er na het strijken witte, glanzende strepen achterblijven op je zwarte stof? Jani lost het op door de kleding binnenstebuiten te draaien of er een vochtige doek op te leggen … juist ja: vermoeiend en tijdrovend.

Sien demonstreert hoe je zwarte kleding zorgeloos en snel kan strijken:

Mogelijkheid 1: met een druk op de ecoknop

De iCare-technologie van de stoomgenerator zorgt continu voor een optimale temperatuur in je toestel. En dat heeft heel wat voordelen: je hoeft zelf geen temperatuur in te stellen en er vallen geen vervelende druppels meer op je kleding.

Strijk je delicate stoffen, zoals de little black dress van Oona, dan druk je op de ecoknop. Het toestel produceert automatisch minder stoom voor dit stofje. Resultaat: een gelijkmatig gestreken jurk zónder witte glansvlekken.

Mogelijkheid 2: verticaal strijken

Zet je strijkplank even aan de kant, laat de zwarte jurk aan de kapstok hangen, pak je stoomgenerator en beweeg je toestel langs de jurk terwijl je er een dosis stoom op loslaat. Op die manier haal je vervelende kreuken weg en valt de jurk perfect zoals ze hoort te vallen.

Meer weten over de Braun CareStyle 3 stoomgenerator? Ontdek het hier.