Braun

Strijken als een pro: kinderkleertjes

Print
Nathalie is een jonge mama met een strijkprobleem. Bij Jani en Sien is ze dus aan het juiste adres. De twee staan klaar met enkele supertips om die berg gezinsstrijk snel weg te werken.
Dossier aangeboden door Braun.

Nathalie vertelt Jani dat ze graag wat vaker iets leuks wil doen, maar het huishouden en de strijk nemen helaas veel kostbare tijd in beslag. Siens tijdbesparende strijktips neemt ze dan ook dankbaar mee naar huis.

Tip 1: plooi broekjes dubbel

Je legt simpelweg de twee broekspijpen op elkaar en strijkt die in één beweging kreukloos. Met de Carestyle 3 stoomgenerator kan je namelijk meerdere lagen stof tegelijk strijken. Hij blaast zijn stoom zo krachtig door alle laagjes stof dat het resultaat een compleet kreukloos broekje is. Tijdswinst? Zeker weten.

Tip 2: knopen gewoon meestrijken

Er kruipt tijd in het strijken van zones met spijkers of knopen. Soms blijf je haperen of beschadig je zelfs je strijkzool. Dat probleem help je de wereld uit met een 3D-strijkzool. De afgeronde achterzijde glijdt probleemloos over alle obstakels en het extra harde materiaal van de strijkzool voorkomt beschadiging.

Tip 3: shirts met prints niet langer binnenstebuiten

Jani gaat ervan uit dat het shirtje met de print binnenstebuiten moet vooraleer je het strijkt.  Maar Sien demonstreert meteen het tegendeel: met een simpele druk op de ecoknop weet de Carestyle 3stoomgenerator dat er een delicatere stof aankomt en stelt hij de temperatuur meteen bij. ‘Dat moet ik toch eens checken’, besluit Jani verbaasd.

Meer weten over de Braun CareStyle 3 stoomgenerator? Ontdek het hier.