Braun

Strijken als een pro: denim

Print
Bram valt met de deur in huis: ‘Ik sukkel met mijn jeansbroeken en krijg ze maar niet gladgestreken.’ Daar weet Jani wel raad mee. Of liever: hij roept de hulp in van huishoudwonder Sien, die meteen enkele nuttige tips meegeeft voor een snel en kreukloos resultaat.
Dossier aangeboden door Braun.

Jeans: comfortabel, stevig en goed voor haast elke gelegenheid. En toch zijn die stevige broeken vaak een worsteling om te strijken. Plooien blijven zichtbaar in de zware stof, en dan zijn er die lastige spijkers en knopen. Dit zijn de tips die Bram van Sien meekrijgt:

Tip 1: strijk twee broekspijpen tegelijk

Dit is er eentje om tijd te winnen. En ja, ook bij die dikke jeansstof lukt het om tot de onderste laag stof de plooien glad te strijken. Dat kan natuurlijk alleen dankzij de Carestyle 3 stoomgenerator die extra krachtig stoom produceert.

Tip 2: geef extra stoom bij diepe kreuken

Ken je die hardnekkige kreuken waar niets bij lijkt te helpen? Sien lost dat probleempje op met één druk op de ‘extra stoom’-knop. De stoomgenerator laat meteen een wolk hete stoom los op de jeans en … weg is die plooi.

Tip 3: knopen en spijkers? Gewoon meestrijken!

Dankzij het extra harde materiaal van de 3D-strijkzool strijk je gewoon over knopen en spijkers heen. Geen risico op krassen. Ook het risico dat je blijft haperen verdwijnt dankzij de afgeronde achterzijde.

Meer weten over de Braun CareStyle 3 stoomgenerator? Ontdek het hier.