De do's en don'ts van panty's

Print
De do's en don'ts van panty's

Foto: Isopix

Panty's... Mogen we ze nu wel of niet ongestraft dragen? En hoe dragen we ze dan? Twee vragen waar Jani het antwoord wel op weet. Het eerste: nee, tenzij je tenen anders dreigen af te sterven door de kou. Alleen dan mag je je joker (panty's dus) gebruiken. Hoe je ze dan het best combineert? Lees even mee...

Je moet toegeven, dames, dat een outfit er altijd beter uitziet zonder een panty. Maar we begrijpen dat er zoiets bestaat als vrieskou en je je niet tot een achtste van je kleerkast wilt/kunt beperken omdat panty's niet meteen het meest fashion forward kledingstuk zijn. Als je het dan toch doet, doe het dan goed. Daarom geven we je enkele richtlijnen mee om toch goed voor de dag te komen in panty's.

1. Draag dezelfde kleur schoenen
Ga je voor een zwarte panty, doe er dan ook zwarte schoenen onder aan. Dat zorgt niet enkel voor een mooie overgang, maar laat je benen er ook langer uitzien.

2. Geen open tenen!
Over schoenen gesproken, open tenen zijn een absolute don't. Het ziet er niet uit, geen discussie. Punt.

3. Laat het er opzettelijk uitzien
Probeer panty's niet te verstoppen. Kiezen voor huidskleurige panty's maakt alles meestal nog veel erger. Ga dus direct voor gekleurde panty's en laat die huidskleurige dingen links liggen. Als je het nog niet door zou hebben: Jani says 'no' tegen huidskleurige panty's!

4. Transparant vs. opaque
Transparante panty's horen thuis op feestjes terwijl opaque panty's perfect zijn voor de werkvloer. 

5. When in doubt, keep it simple
Laat motiefjes voor wat ze zijn. Als je geen gevorderde bent, kan het al snel de verkeerde kant op gaan. Ofwel lijkt het alsof je het derde kleuter opnieuw gaat doen, ofwel zie je eruit als een Pretty Woman. Met hoofdletters, dus eentje zoals in de film. Je weet wel...

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video