7 huismiddeltjes om wallen te weren

Print
7 huismiddeltjes om wallen te weren

Foto: Shutterstock

Wallen, we hoeven niet uit te leggen waar ze vandaan komen. Zeker nu het vijfde seizoen van 'Orange Is The New Black' op Netflix beschikbaar is, en je 5 uur aan een stuk aan het televisiescherm plakt, mag je je 's morgens aan een paar ongenodigde vrienden verwachten. Gelukkig bestaan er een enkele huismiddeltjes om die wallen snel weer te laten verdwijnen.

Koude lepel
Leg een koffielepel enkele minuten in de diepvries en hou die vervolgens tegen je wallen. Het koude oppervlak zal ervoor zorgen dat je huid samentrekt. Adios, los wallos!

Theezakjes
vervang je shot koffie door een kopje groene of zwarte thee, en gooi zeker de gebruikte zakjes niet weg. Leg de afgekoelde theezakjes op je oogleden en laat ze 10 minuutjes rusten. De antioxidanten zullen hun werk doen en jij kunt de deur uitgaan alsof je 12 uur geslapen hebt. (Misschien dan toch nog een koffie onderweg drinken)

Komkommer
Geen gezond slaatje vandaag, die komkommer heb je nodig om op je ogen te leggen. De komkommer-ooglapjes zorgen ervoor dat de zwelling wegtrekt. Leg de schrijfjes voor een sneller effect ook even in de koelkast.

Aambeienzalf
Hollywood zweert er bij! De vreemde blik van de apotheker nemen we er maar al te graag bij als we hierdoor à la minute verlost zijn van onze wallen.

Eiwit
Roerei als ontbijt? Dip je vingertoppen in het eiwit en smeer een kleine hoeveelheid onder je ogen. Uiteraard doe je dit best voor je met de peper en het zout begint te strooien. In eiwit zit een bestanddeel die je huid strakker zal maken wanneer het opdroogt.

Aardappelen
Staken de kippen en heb je dus geen eieren in huis? Dan heb je sowieso wel ergens een aardappel liggen. Net zoals bij komkommer zijn aardappelen zeer effectief in het bestrijden van wallen. De enzymes verwijderen de toxines uit je huid en zorgen ervoor dat je huid lichter wordt.

Slapen
Last, but not least: een goede nachtrust doet wonderen. Die volgende aflevering van OITNB zal er morgen ook nog zijn...

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video