Vanaf nu kunnen vader en dochter samen beauty-workshops volgen

Print
Vanaf nu kunnen vader en dochter samen beauty-workshops volgen

Foto: KMA Colour Studio

Aangezien heel wat vrouwen fulltime werken, moeten ook de mannen af en toe de handen uit de mouwen steken. En dat is inclusief het wassen en aankleden van de kinderen. Maar als er dochters deel uitmaken van het gezin moet natuurlijk ook hun haar gedaan worden. En dat leverde a heel wat grappig Youtube-materiaal op. Tot nu, want vanaf heden kun je vader en dochter samen op beauty-workshop sturen. Nu enkel nog een manier vinden om je man te overtuigen...

In Australië is het al zover. Na het herhaaldelijk aandringen van moeders - de filmpjes waarin vaders aan de slag gingen met stofzuigers hielpen waarschijnlijk ook een beetje - lastte de KMA Colour Studio daddy-daughter workshops in. 

Vaders leren er tijdens de workshop het haar van hun dochter wassen, conditioner gebruiken en stylen. De eerste twee lessen zijn meteen volgeboekt. Hoe vrouwen hun man zo ver kregen, is nog maar de vraag. Wat we wel zeker weten is dat moeders vanaf nu met een gerust hart naar het werk kunnen vertrekken, zich niet afvragende of hun dochter überhaupt wel nog haar zullen hebben wanneer ze die aan de schoolpoort staan op te wachten.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video