Word een zeemeermin én krijg er een strak lijf bovenop!

Print
Word een zeemeermin én krijg er een strak lijf bovenop!

Foto: Mahina by Scott Needham

Voel jij je als een vis op het droge in de fitness, maar wil je je lichaam echt graag bikiniproof maken? Word dan gewoon een zeemeermin! In het buitenland worden al verschillende opleidingen gegeven om zeemeermin te worden. En die strakke buik, die krijg je er gratis bij. Misschien wel eerst je zwembrevet halen, want zeemeerminnen dragen geen zwembandjes natuurlijk.

De nieuwe trend komt aangespoeld uit Australië. Daar kun je al een tijdje Merfin-zwemvliezen aan de haak slaan - see what I did there? - maar ook klassen volgen. Ook in Nederland (Gelderland) kun je je zeemeermindiploma halen. Enig minpuntje is dat de lessen daar voorlopig enkel voor kinderen zijn. Heb je een echte babyface, dan kun je je kans nog wagen. En wie een tripje richting Colorado gepland heeft kan zich in het ritzy Hotel del Colorado inschrijven voor 'mermaid fitness'.

Hoewel iedere vrouw zich wel eens in de schoenen - of moeten we zeggen vinnen - van haar jeugdidool Ariel wil plaatsen, hangt er ook een serieuze workout aan vast. Zwemmen als een zeemeermin vergt heel wat inspanning van je buik-, bil- en rugspieren. Maar door de masserende werking van het water, heb je nadien ook veel minder last van stramme spieren. Misschien had Ariel daarom zo'n strakke taille?

Dus... In case of doubt, be a mermaid!

 

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video