Lifesaver! Zo maak je een te harde avocado in 10 minuten eetbaar

Print
Lifesaver! Zo maak je een te harde avocado in 10 minuten eetbaar

Foto: healthline.com

Zelf smaken ze helemaal niet zo, en toch doen avocado's er alles aan om ons het leven zuur te maken. Je kent het scenario maar al te goed: jij krijgt de fantastische ingeving om gezond te beginnen eten en besluit toast avocado te maken. Maar helaas, die avocado die je in de supermarkt zo hard bepoteld hebt, blijkt zo hard als steen te zijn. Geen nood, wij hebben de oplossing!

Dat we van avocado's houden, staat buiten kijf. Al merken we vaak dat het gevoel niet wederzijds is. Gelukkig kunnen we in tijden als deze altijd rekenen op het wereldwijde web, ofte JaniTV. Wij weten namelijk hoe je een avocado kunt laten rijpen in tien minuten! Zo krijg je het voor mekaar:

  1. Wikkel de avocado in wat aluminiumfolie.
  2. Bak de hardnekkige heerlijkheid vervolgens 10 minuten op 90 à 100 graden in de oven.
  3. Laat de avocado even afkoelen, et voilà: je kunt eten!

Magie? Nee hoor, de verklaring zit 'm in etheen. Het gas zit in avocado's en stimuleert het rijpingsproces. In de oven gaat de avocado door de warmte het gas uitstoten, dat dankzij de aluminiumfolie rond de groene heerlijkheid blijft hangen en dus het rijpen versneld.

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video