It's ba-ack! Sla je slag op de sample sale van Samsøe & Samsøe

Print
It's ba-ack! Sla je slag op de sample sale van Samsøe & Samsøe

Foto: SAMSØE & SAMSØE

Maak plaats in je kleerkast, want op 1 en 2 september zwaait de showroom van het Deense kledingmerk Samsøe & Samsøe de deuren open voor een sample sale. En dat moet je ons geen twee keer zeggen!

Toegegeven, we hadden niet veel zin om het nieuws te verspreiden. Maar aangezien ons spaarvarkentje ook niet alles kan bekostigen, willen we wel een beetje delen. Dat extra trek- en duwwerk op de dag zelf nemen we er dan wel bij. 

 

Samsøe & Samsøe staat hoog op het lijstje bij fashionista's met een zwak voor Scandinavische mode. Alleen moet het Deense label het hebben van multibrand stores, want tot nu toe heeft het merk zich nog niet in België gevestigd. Daarom gaat het nieuws van de sample sale op heel wat plaatsen vast gepaard met een vreugdesprongetje.

Op vrijdag 1 september van 13u tot 21u en zaterdag 2 september van 10u tot 15u kun je terecht in de Huikstraat voor de verkoop. Je kunt er kleding en accessoires scoren voor zowel mannen als vrouwen. En dat aan kleine prijsjes, natuurlijk! Maar opgelet, want er wordt enkel contant geld geaccepteerd.

ADRES: Showroom Samsøe & Samsøe | Huikstraat 10, 2000 Antwerpen

Meer over shoppen

Trending

Meer leesplezier

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food

Meest recente video's

Meer video