(Ge)zondigen: spaghetti zonder koolhydraten

Print
Het is januari, en hoop - dat die detox dit jaar wél zal lukken - doet leven, dus schroeven we onder andere terug op koolhydraten. Maar met het courgetti-receptje van health coach Steffi Vertriest ben je die spaghetti van 'la mamma' in een mum van tijd vergeten. Dat het lekker is, zeggen wij je!

INGREDIËNTEN:
Recept voor twee personen

  • 2 courgetten
  • 1 avocado
  • 60 g. pijnboompitten
  • 1 grote teen look
  • 1 bussel basilicum
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • peper en zout (goeie portie)
  • 1 citroen (het sap)
  • 1 trosje kerstomaatjes

 

ZO MAAK JE HET:

  1. Maak courgetti van de courgetten. Leg ze op een keukenpapier en laat ‘uitlekken’.
  2. Maak ondertussen de pesto door avocado, pijnboompitten, look, olijfolie, citroen en peper & zout bij elkaar te doen in een blender.
  3. Doe de courgetti in een pan en laat 2 tot 4 minuten garen, tot alles gaar maar nog steeds een beetje crunchy is. Haal van het vuur.
  4. Roer de pesto onder de pasta.
  5. Werk af met veel basilicum en kerstomaatjes.

HOT NEWS

Meer Hot News

Styling

Meer Styling

Hair & Beauty

Meer Hair & Beauty

Must Haves

Meer Must Haves

Feel Good

Meer Feel Good

FITNESS

Meer Fitness

Food

Meer Food